Vår arbetsplats

Välkommen! Här får du en inblick i vår företagskultur, vår karriärstege, vårt utbildningsprogram och några ord från våra medarbetare.

Karriär
Rookie

Rookie är grundnivån på ABC Sales – här startar alla. Det är här du utbildar dig. Varenda anställd på bolaget, inklusive grundaren, började sin resa som en Rookie inom Field Sales. Det är mycket att lära och det är en utmanande period men det är den första och mest betydelsefulla tiden av din karriär på ABC Sales.

Senior

Bra jobbat! Du seglade ifrån rollen som Rookie och är nu Senior! Som Senior på ABC Sales har du bemästrat grunderna inom försäljning och din insats är kärnverksamheten i ABC Sales.

Som Senior på ABC Sales kommer din månadslön vara bland de högsta i din omgivning, om inte den högsta. Du kommer ta del av utlandsresor. Tidigare destinationer inkluderar alperna, Vietnam, Amsterdam, Barcelona med flera. Du kommer ta del av företagsaktiviteter på månadsbasis, månadstävlingar, kvartalstävlingar och mycket mer!

Team Leader

Vill du leda ditt eget team? Som Team Leader är du ytterst ansvarig för ditt alldeles egna team. Du har egen bil. Din egen plats i ledningsgruppen. Dina egna säljare. Ditt egna äventyr.

Som Team Leader är det dig dina närmsta rookies och seniorer ser upp till och svarar till. Det är ett stort ansvar och ett väldigt givande ansvar för den som är stark nog att axla det.

Projektansvarig

Vill du ha utväxling i din karriär likt få andra och tillhöra topp 1% av karriäristerna? Då är det här rollen för dig, årslönen är över miljonen.

Som projektansvarig blir du delägare i det projekt du ansvarar för och ytterst ansvarig för att arbetet på fält som projektet kräver genomförs. Det här är en roll som kräver mycket men som utan tvekan betalar mest.

ABC Sales Utbildning

Vi tror att ständig utveckling är nyckeln till framgång. Dagen du slutar lära är dagen du slutar växa. Vi fokuserar på att utbilda oss gällande vårt mindset, vår försäljning, våra visioner och vår framgång.

Våra anställda

På ABC Sales har vi förmånen att ha många duktiga talanger. Se nedan just vad som gjorde att ABC Sales attraherade dessa talanger och vad som gjort att de valt att bygga sin karriär hos oss.

Sebastian Petrini
Rookie
Det som lockade mig att jobba på ABC var att jag såg det som en stor möjlighet att utvecklas som person inför framtiden och det verkade som ett väldigt roligt och intressant jobb för mig som gillar att resa och se nya saker. Det jag gillar med ABC än så länge är att man verkligen får ett varmt välkomnande av alla på jobbet och att man får vara den man är.
Lukas Weman
Senior
Vad jag uppskattar med ABC är att man konstant får ta del av nya lärdomar och det absolut bästa är att man aldrig upplever en tråkig dag. Nya tävlingar, nya städer, nya sätt att jobba på och nya sätt att utvecklas! Det är detta som gör att man dag för dag tar ett steg uppåt.
First you learn then you remove the “L”.
Adam Pettersson
Team Leader
Vad som lockade mig för att börja på jobbet var känslan att verkligen få bestämma sin egen lön, samt att få resa Sverige runt och se olika fantastiska städer man aldrig skulle besökt annars.
Det finns två anledningar att jag trivs så bra på denna arbetsplats. För det första, om man presterar på en hög nivå och visar viljan att utvecklas så kommer det alltid finnas möjlighet till befordran och förmåner. Nummer två är att personerna här på företaget inte bara vill att man ska lyckas karriärmässigt, de vill även att man ska lyckas ur ett personligt perspektiv, då vi arbetar med att utvecklas som individer utöver som grupp här på ABC.
Albin Börjesson
Projektansvarig
Det som fick mig att vilja börja på ABC var först och främst fokuset på personlig utveckling och att man bestämmer sin egen lön.
Efter att jag börjat insåg jag att det här var rätt plats för mig för att allt jobb med min personliga utveckling och att man bestämmer sin egen lön gav resultat. Utöver det säger jag gemenskapen, kollegorna blev som en familj.