Om oss

ABC Sales grundades 2015 med ett partnerskap till Tele 2 som varar än idag. Längs med vägen har ABC Sales varit delaktig i ett flertal framgångsrika satsningar. Nedan ser ni ett urval. Huvudkontoret är i Stockholm men vi jobbar över hela landet.

En ung utmanare som vidareutvecklar sina samarbeten år efter år.

ABC Sales är en säljbyrå som ser till varje projekts bästa. ABC Sales inriktning har alltid varit fältförsäljning och vi tror på att det bästa kundbesöket är det du gör ansikte mot ansikte.

Vi har haft förmånen att vara en del av flera olika projekt. Alltifrån möjligheten att ha helhetsansvaret för lanseringen av Com Hems eventsäljkanal, där vi ansvarade för allt från planering till slutresultatet under två år. I ett annat projekt ansvarade vi för marknadsföringen och leadsgenereringen i en fibersatsning Com Hem gjorde. För fler exempel se nedan.

Aktiva

Tidigare

Ett starkt team och grundaren Oskar Tellebo som ytterst ansvarig.

Projekt drivs det av ett starkt team som består av: En projektansvarig som är ytterst ansvarig för resultaten på fält. Team Leaders. En operativt ansvarig från huvudkontoret, uppbackat av vår back office. Till sist grundaren Oskar Tellebo som tillsammans med uppdragsgivaren kommer att strukturera projektet för att sedan ta det yttersta ansvaret för projektets framgång.

Kundcase
Tele 2 Field Sales

Vårt för närvarande största samarbete som består av två delar.

I vårt ena projekt ansvarar vi för Tele 2s hemförsäljning på sitt egna nät. Vi ansvarar för kundbemötandet hos både nya kunder och befintliga.

I det andra projektet stärker vi Tele 2s närvaro på fibermarknaden.  Här ansvarar vi för projektering och hemförsäljningen på öppna fibernät.

Telenor Field Sales

Vårt senaste samarbete.

Vårt uppdrag är att stärka Telenors position på marknaden genom att ansluta kunder till deras fibertjänster.

Vi ansvarar för helheten, alltifrån projektering till slutfört hembesök.

Tele 2 Event

ABC Sales första projekt.

Vi anlitades för att etablera eventförsäljning som en ny säljkanal för Tele 2.

Vi fick i uppdrag att identifiera utvalda mässor, festivaler och övriga event där Tele 2 kunde representeras och visa eventförsäljnings effektivitet.

Vill du se hur ABC Sales passar i ditt projekt?

Vi gillar företagande och försäljning. Är ni ute efter en ny partner som kan hjälpa med att säkerställa kvalificerade säljlösningar med fokus på hög kvalitet och resultat är ni varmt välkomna att kontakta oss!

Kontakta oss

Det jag vill för ABC Sales är att känna den konstanta hungern, att aldrig nöja sig, att alltid eftersträva nästa nivå. Om jag blickar tillbaka på min utvecklingskurva privat och inom arbetet är det kopplat till människorna jag spenderar tid med. Man blir som man umgås.

– Oskar Tellebo