Uppringd?
Har du blivit uppringd av oss?

ABC Sales är ett telemarketingföretag som regelbundet utför säljuppdrag och marknadsundersökningar för ett flertal olika företag. Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna från privatpersoner vi sökt via telefon.

Kontakta gärna ABC Sales om du vill veta mer. Ring direkt på 010-3302804 eller maila på ordersupport@abcsalesofsweden.com

Vanliga frågor och svar

Varför möts jag av en automatisk telefonsvarare när jag försöker ringa numret som står på min nummerpresentatör? +

När du ser ett obekant telefonnummer på din telefon kanske du vill ringa tillbaka för att ta reda på vem som ringt. Gör du det blir du upplyst om varför vi sökt dig. Eftersom våra anställda nästan alltid är upptagna i telefon är detta ett snabbt sätt att ge dig information.

Hur kommer jag i kontakt med det företag som jag blev uppringd av? +

När du ringer upp telefonnumret till den du blivit kontaktad av möts du av en telefonsvarare som snabbt ger dig besked om vilket företag som sökt dig och varför.

Kontaktuppgifterna till oss på ABC Sales hittar du under Kontakt.Du kan ringa oss direkt på 010-3302804 eller maila oss på ordersupport@abcsalesofsweden.com

Hur kan jag spärra min telefon för säljsamtal? +

Via NIX-Telefon kan privatpersoner spärra sitt fasta telefonnummer och/eller sitt mobilnummer för obeställda telefonsamtal i marknadsförings, försäljnings- eller insamlingssyfte. Att spärra din telefon kostar ingenting mer än samtalskostnaden. Ring 077 228 00 00 eller gå in på nixtelefon.org.

Varför har jag fått ett säljsamtal trots att jag är NIX:ad? +

Troligtvis har du blivit kontaktad av ett företag som du har, eller nyligen har haft, en kundrelation med. Syftet kan vara att ta reda på om du är nöjd som kund och om du har några frågor, eller att erbjuda dig ytterligare en vara eller tjänst. Kontakta oss gärna om du vill veta vem som sökt dig och varför.